keskiviikko 5. marraskuuta 2014

vaikuta sosiaalisesti

moro moro taas!


Nyt kerron teille aamunavauksesta, jonka pidin vähän yli viikko sitten. Aamunavauksessa puhuin sosiaalisesta mediasta, ja miten sitä käytetään nykyään. En ala enempää kertomaan somesta, sillä postasin muutamapäivä sitten juuri kyseisestä aiheesta. Postaukseen pääset painamalla tästä

Nyt kuitenkin takaisin aamunavaukseen. Olin suunnitellut aamunavauksen täysin jokaikistä vuorosanaa myöten. Kappalevalintanikin oli täydellinen, ja sopi juuri aiheeseen.
Annoin siskolleni työn laittaa kappale tikulle, sillä itse en osannut. Siskoni laittoi kuin laittoikin biisin, mutta aamunavaustilanteessa tajusin kappaleen olevan väärä. Tilanne oli nolo, mutta hyvällä huumorilla siitäkin selvisi! =D silloin nolotti, nyt tilanne vain naurattaa. ELi siis kannattaa koittaa kääntää nolo tilanne huumoriksi. huumorilla selvii lähes jokaisesta kiperästä tilanteesta! :)
Tässä linkki oikeaan biisiin


Käyn kerran viikossa hoitamassa kahta poikaa. Kuten kaikki siskon tai veljen omaavat, tietävät, että sisarusten välillä tulee helposti riitaa, varsinkin lapsina. Nämä pojat alkoivat riitelemään ja mitä sovittelin sen ridan. 

Olen mielestäni hyvä muuttamaan huonon ilmapiirin hyväksi heittämällä todella surkean vitsin, ja siinä huono ilmapiiri raukeaa. Teen tätä aika usein paikassa, jossa on ahdistava olo. 

Minua suututtaa ,kun kuulen haukuttavan homoja ja lesboja, tai eri ihonvärisiä tai muuta rasistista. Siksi puutunkin aina keskusteluun, ja puolustan näitä. IHMISIÄ NEKIN ON! niinkuin minäkin, ja kaikki te lukijat!! 

Anteeksi, jos postaukseni ovat tylsiä. Koitan tehdä niistä todella kivoja!: (

see u!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti